Нікопольські священики Української Православної Церкви проїхали вулицями міста Хресною ходою. Батюшки, озброївшись молитвою та взявши з собою ікону Божої Матері, ковчеги з мощами святителя Миколая та великомученика Микити, звершили молебні біля Поклонних Хрестів. Під час автомобільного Хресного ходу було прочитано акафіста Покрову Божої Матері.

Напевно, кожен із нас у певний період життя відчував на собі заступництво Цариці Небесної. Її милостивий покрив та підтримку в таких ситуаціях, коли, здавалося б, нема звідки чекати допомоги. Будемо ж і зараз старанно молитися до Пресвятої Богородиці і зберігати у своєму серці слова «Радій радості наше, покрий нас від усякого зла твоїм чесним омофором».

Зараз ми живемо у лихоліття, коли особливо бачимо і відчуваємо, якими страшними силами оточене не тільки місто, але кожна сім’я, кожен з нас. Хто допоможе нам зберегти наше місто, як не Небесна Заступниця: «Покрий нас Своїм омофором!», – з теплою надією волаємо ми до Пречистої Богородиці. І віримо, що Вона покриє… Мати Божа любить і покриває всіх: віруючих та атеїстів, добрих і злих, милосердних та байдужих… Про всіх болить Її материнське серце. Попросимо допомоги Божої Матері, щоб Вона покрила Своїм омофором ту гіркоту та смуток, які вселяються в наше серце, щоб Вона допомогла покрити від зла, захистити, розігріти наше серце, в якому остигає любов…

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.