У середу, 28 лютого, відбувся традиційний молебень соборним чином. На спільну молитву до храму на честь ікони Божої Матері «Цілителька» зібралися священники міста на чолі з благочинним протоієреєм Миколаєм Марущаком.

На богослужінні було прочитано акафіст до Божої Матері та піднесені молитви за мир в Україні.

Звертаючись до вірян, настоятель храму протоієрей Михаїл Самокаєв закликав всіх постійно звертатися у своїх молитвах до Божої Матері.

«Отож, будемо звертатися до Богородиці із теплою молитвою: Мати Божа! Молимо Тебе, дай нам хоч малу частину тих чеснот, що ти мала, дай нам силу твердого стояння у вірі Православній. Ти чуєш наші молитви, бачиш наші печалі і скорботи, проси Свого Сина пожаліти і помилувати нас, простити і дарувати нам радість покаяння. Я бажаю, щоб усі ми щиросердечно молилися до Матінки Божої, щоб Її ходатайством Господь дарував Батьківщині нашій мир, злагоду нам у земному житті, а також спасіння у вічному житті», — сказав отець Михаїл.

Наступний молебень відбудеться у середу, 6 березня, у храмі на честь преподобного Антонія Печерського (с.Приміське). Початок о 12.00.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.