У середу, 1 листопада, в мальовничому храмі святих князів Петра та Февронії, який розташований біля парку Металургів, відбувся традиційний молебень. На загальну молитву зібралися священнослужителі міста та Нікопольського району. Очолив богослужіння благочинний церков Нікополя протоієрей Миколай Марущак.

Священники прочитали акафіст святим Петру та Февронії, які вважаються небесними покровителями сім’ї. Крім того, пролунали молитви за мир в Україні та здоров’я всіх православних християн.

Зі словами проповіді до вірян звернувся настоятель храму протоієрей Михаїл Гончаров: «Згадуючи сьогодні Петра та Февронію, святих, які є зразком християнського шлюбу давайте не тільки вшановувати їх пам’ять, а й надихатися їх прикладом. Відгукнімося на заклик Божий зі смиренням і самовідданістю, як це робили святі, і проголошуймо Царство Небесне своїми словами і справами. Нехай життя і спадщина цих догідників Божих надихають нас використовувати свої таланти і здібності для служіння Господу і людям, а також ділитися зі світом радісною звісткою про Божественну любов і спасіння. Миру і злагоди в кожну домівку. Підтримуйте один одного, адже труднощі в сім’ї діляться навпіл, а радості примножуються вдвічі!»- сказав отець Михаїл.

Наступний молебень відбудеться у середу, 15 листопада, у Свято-Троїцькому храмі (районна лікарня). Початок о 12.00.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.