У середу, 25 жовтня відбувся традиційний молебень, на який зібрались священнослужителі нашого міста. У невеликому, але дуже затишному храмі на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» була звершена соборна молитва. Очолив богослужіння благочинний церков Нікополя протоієрей Миколай Марущак. Батюшки прочитали акафіст до Пречистої Діви Марії. Разом з парафіянами піднесли молитви за мир в Україні, за українських воїнів та за наше багатостраждальне місто.

Зі словами проповіді до присутніх звернувся настоятель храму протоієрей Роман Казновецький.  

«Дорогі брати та сестри. Сьогодні ми вшануємо чудотворний образ Божої Матері «Всіх скорботних Радість». Отож, молитвами Пресвятої Богородиці нехай Господь допоможе нам розібратися де земна слава, де земна честь, а де зустріч із Богом. А з Богом тут, на землі, добре. Чи у славі, чи без неї, чи в багатстві, чи без нього, чи зі знаннями, чи без них, чи у хворобах, чи не з ними, але із Богом найкраще. Слава Богу за все, і нехай милосердя Боже перебуває з усіма нами», — сказав отець Роман.

Наступний загальний молебень соборним чином буде звершуватися у середу, 1 листопада, у храмі святих Петра та Февронії (парк Металургів). Початок о 12.00.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.