Многі літа протоієрею Віталію Єфремову!

25 травня свій 55-річний ювілей відзначає настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці (3-я ділянка) протоієрей Віталій Єфремов.

За благочестивою традицією святковий день розпочався з молитви. Утором у храмі було здійснено вдячний молебень із читанням акафіста «Слава Богу за все». У богослужінні взяли участь благочинний церков міста протоієрей Миколай Марущак та син отця Віталія священик Олег, який є настоятелем Іоаннопредтеченського храму на Жуковському. У тихій молитві прозвучали особливі прохання до Господа Бога, Пресвятої Богородиці, святих угодників про мир в Україні, про наших воїнів та всіх православних християн.

Ось уже 31 рік отець Віталій несе послух настоятеля найдавнішого храму у нашому окрузі. Цього року церкві на Сулицькому виповнюється 200 років! Особистий ювілей настоятеля співпав із ювілеєм храму. Батюшка планує з Божою допомогою завершити ремонт будівлі улюбленої церкви до престольного свята 21 вересня.

Привітавши іменинника з Днем народження, священики разом із парафіянами побажали дорогому отцю Віталію міцного здоров’я та допомоги Божої у пастирських працях на многая і благая літа!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.