У ці святі дні Великого посту душа кожної людини по-особливому потребує покаяння. Ідучи своїм життєвим шляхом, ми усі наближаємось до межі, за якою вже нема можливості приносити плоди покаяння. І саме піст – це той час, коли навколо нас усе пробуджується від зимового сну, даючи і нам можливість долучитися до весни духовної, аби всім своїм внутрішнім єством повсякчас молитися Богу.

У п’ятницю, 29 березня, на запрошення настоятеля Хрестовоздвиженського храму протоієрея Ігоря Мельникова Літургію Передосвячених Дарів очолив протоієрей Миколай Марущак, благочинний церков міста Нікополь.

За богослужінням піднесли молитви за припинення війни в Україні, за українських воїнів, за поранених, полонених, за людей доброї волі, за немічних, хворих та за тих, за кого нема кому помолитися.
«Дуже важливим для душі кожного із нас у цей період Великого посту є відвідування храму та участь у богослужіннях, — сказав отець Миколай, звертаючись до вірян. Наше життя швидкоплинне, тому кожну його мить потрібно цінувати і застосовувати заради нашого спасіння. Усі ми, по можливості, повинні присвячувати свій вільний час духовно корисному читанню Святого Письма, вдосконалювати себе у справах милосердя та любові».
Наступна соборне богослужіння відбудеться у середу, 3 квітня у Трьохсвятительскому храмі (Північний, вул. Електрометалургів, 53/1). Початок о 7.30.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.