У середу, 20 грудня, відбувся традиційний молебень соборним чином. Цього разу на спільну молитву священники міста зібралися у храмі на честь святого Миколая Чудотворця (Новопавлівка). Очолив богослужіння благочинний церков Нікополя протоієрей Миколай Марущак.

“В память вечную будет праведник” (Пс. 111.6). Такі слова сказав святий пророк і цар Давид ще в Старому Заповіті. І, дійсно, так є, бо є імена, які не стирає з пам’яті людини навіть час. Це імена святих угодників Божих, у їх числі є й ім’я святителя Миколая. Батюшки прочитали акафіст святому угоднику Божому Миколаю, богомольці піднесли посилені молитви до святителя.

Зі словами проповіді до присутніх звернувся настоятель храму протоієрей Ігор Єрохін. «Будемо молитися святителю Миколаю, щоб він ніколи не залишав нас. Будемо звертатися до нього не тільки в критичні моменти, але і в повсякденному житті. Досвід віруючих показує, що святитель Миколай відгукується навіть на прохання і в малозначних речах. Він, безсумнівно, один з найдієвіших наших помічників, що стоять біля престолу Божого і моляться за нас грішних», — сказав отець Ігор.

В останню середу року, тобто 27 грудня, у кафедральному Спасо-Преображенському соборі відбудеться подячний молебень з читання акафіста «Слава Богу за все». Запрошуємо всіх на спільну молитву. Початок о 12.00.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.