Донорство важко переоцінити, бо кров неможливо виготовити, чи відтворити в лабораторії. Кожна крапля має значення, кожен донор є рятівником життів.

11 грудня священники та миряни УПЦ нашого міста вкотре долучилися до здачі крові та її компонентів для українських захисників та захисниць. Ця акція завжди проходить під гаслом «УПЦ для ЗСУ». Цього разу прийшло десять донорів.

Віруючі нікопольці намагаються бути корисними не лише в соціальному служінні, а й тоді, коли потрібно врятувати чиєсь життя, у цьому випадку, життя українських воїнів. Донорська кров допомагає нашим сміливим захисникам швидше одужати, стати у стрій та досягти перемоги.

Миряни та священники Нікопольського благочиння УПЦ є активними донорами крові. Своїм прикладом вони закликають громадян долучитися до здачі крові – це найменше, що може зробити кожна людина, яка зараз не перебуває на полі бою. Пам’ятаймо, що одна донація може врятувати життя трьом хоробрим бійцям! Ми не можемо ослабити донорський фронт. Запаси крові мають залишатися стабільними.

Приєднуйтесь до донорської акції «УПЦ для ЗСУ» заради порятунку життя!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.