В день пам’яті святителя Іоанна Златоустого, Митрополит Єфрем звершив божественну літургію в м. Покров.

В Неділю 25-ту після П’ятидесятниці,  день пам’яті святителя Іоанна Златоуста,  на запрошення благочинного Покровського благочиння Криворізької єпархії, настоятеля храму Святителя Іоанна Златоуста м. Покров протоієрея Володимира Качана, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем очолив святкову Божественну Літургію в тезоіменитому храмі м. Покров, з нагоди престольного свята парафії.

На церковному подвір’ї свого Архіпастиря с хлібом-сіллю зустріли вихованці недільної школи, що діє при храмі.

За Божественною Літургією Його Високопреосвященству співслужили благочинний Нікопольського благочиння протоієрей Миколай Марущак, благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир Качан та духовенство єпархії.

Після читання Святого Євангелія Митрополит Єфрем звернувся до богомольців зі словом архіпастирського повчання.

На сугубій єктенії були виголошені особливі прохання про припинення війни та за багатостраждальний український народ, після чого Архіпастир возніс до Господа молитву про припинення кровопролиття на українській землі.

По завершенні Божественної Літургії Митрополит Єфрем, у співслужінні духовенства, звершив молебень до небесного покровителя парафії, святителя Іоанна Златоуста.

По закінченні богослужіння Архіпастир подякував отцю-настоятелю протоієрею Володимиру Качану за багаторічні старанні труди на благо парафії та ввіреного йому Богом благочиння, та надав усім присутнім в храмі богомольцям своє святительське благословіння.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.