Українська Православна Церква продовжує допомагати Збройним Силам України, теробороні, волонтерам та усім потребуючим

На жаль, буває, що люди виконують усі «зовнішні» релігійні розпорядження — моляться і постяться, але забувають про найголовніше: любов і милосердя. Святі отці навчають нас, що благодійність – це наша дорогоцінна скарбничка. Виявляючи милість нужденним ми отримуємо для себе нетлінний і вічний скарб у кращому і вічному світі. Зараз Господь дає кожному з нас можливість виявити свою любов до ближніх, взяти участь у справах милосердя та надати посильну допомогу всім, хто має потребу.

Релігійні громади храмів Нікопольського благочиння постійно збирають кошти, ліки, одяг, взуття, продукти та передають все на потреби військових, малозабеспечених та вимушених переселенців.

Бідна євангельська вдовиця (Лк. 21:1–3) поклала дві лепти (найменша монета) і була прославлена ​​Господом Ісусом Христом за свою велику жертву, зроблену від щирого серця. Наші дві лепти – це досконала любов до Бога і досконала любов до людей – те милосердя, яке обіймає весь всесвіт.

Дякуємо всім, хто щодня, здійснює свій тихий подвиг: молитися, підтримує наших бійців домашньою їжею, дбає про знедолених, збирає допомогу вимушеним переселенцям та ще багато чого. Віримо, що Господь не залишить нас своєю милістю!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.