Господи Сил, з нами буди, бо не маємо нікого крім Тебе помічника в скорботах…

Загальна молитва, що здійснюється з вірою, має велику силу. Адже, коли ми запалюємо кілька свічок, у темній кімнаті стає світліше, і як кілька вугіль видають більше тепла, так і віра кількох людей має більшу силу перед Богом.

У середу, 13 квітня, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці була здійснена Літургія Преждеосвячених Дарів, яку очолив благочинний церков міста протоієрей Миколай Марущак. У соборній молитві взяли участь настоятель храму протоієрей Віталій Єфремов, клірики Спасо-Преображенського собору, віруючі Нікопольці.

Зі словами проповіді до присутніх звернувся отець благочинний:

— Зараз у всіх на вустах одна молитва – це молитва про мир в Україні, про нашу владу та воїнство. Війна – це серйозне випробування всім. Окрім зовнішнього ворога, християни борються ще й із ворогом внутрішнім – це людські гріхи та вади. Припадемо ж до Спасителя Христа з благанням і любов’ю, скинемо пути гріха, відійдемо від спокус диявольських. Піст, справи милосердя та гаряча молитва до Господа Бога – лише цим ми зможемо протистояти дияволу. Навчимося розуміти і берегти добро своєї душі, навчимося бачити себе. Молімося, щоб дав нам Господь бадьорий розум, тверезе сумління, відкрив духовний зір. Господи, ім’я Тобі – Сила, підкріпи ж нас усіх, що знемагають і падають, — сказав батюшка.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.