Милістю Божою ми дочекалися світлого свята Різдва Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа. Сьогодні Господь прийшов у наші серця, щоб залишитися посеред нас.


7 січня в кожному православному храмі нашого міста були звершені святкові Богослужіння. У кафедральному Спасо-Преображенському соборі напередодні свята відбулося всенічне бдіння з освяченням хлібів. У день Різдва Христового у соборі звершили дві Божественні літургії. Очолив урочистості настоятель храму протоієрей Миколай Марущак. За традицією по завершені Літургії отець Миколай прочитав вірянам Різдвяне послання предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнійшого Онуфрія, Митрополита Київського та всієї України.


«Сердечно вітаю всіх вас, дорогі браття і сестри, з Різдвом Христовим. Нехай Богомладенець Христос благословить Україну та весь український народ, наших воїнів, дарує мир, любов та спасіння усьому роду людському», — привітав всіх настоятель собору.
Нехай же світло Різдва Христового освітлює наше життя, вказує дорогу до спасіння, а Богонемовля Ісус благословляє всіх, хто звертається до Нього в молитві славослов’я, покаяння та надії. Принесімо і ми, дорогі браття і сестри, від наших сердець до вифлеємської колиски, як древні волхви, дари віри, милосердя, смирення, терпіння та любові. Христос рождається! Славімо Його!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.