Парафія на честь Різдва Божої Матері відзначила престольне свято

У день святкування Різдва Пресвятої Богородиці, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем звершив архіпастирський візит до храму освяченого на честь цього двонадесятого свята, що розташований в м. Нікополь.

Напередодні святкового дня правлячий архієрей звершив Всенічне бдіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Кривого Рогу. За богослужінням владика Єфрем освятив на літіі хліби, пшеницю, вино і єлей, а також помазав богомольців освяченим єлеєм.

Вранці святкового дня Його Високопреосвященство з хлібом-сіллю та букетами квітів вітали наймолодші прихожани храму – вихованці недільної школи.

За богослужінням правлячому Архієрею співслужили благочинний Нікопольського благочиння протоієрей Миколай Марущак, настоятель храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці м. Нікополя протоієрей Віталій Єфремов та священнослужителі з числа кліру Криворізької єпархії.

Під час богослужіння духовенство та миряни молилися про мир в нашій Батьківщині.

Чисельні віряни цього дня причастилися Святих Христових Таїн від рук правлячого Архієрея.

Наприкінці літургії духовенство та миряни пройшли хресною ходою навколо храму, після чого владика Єфрем привітав присутніх з великим двонадесятим святом і побажав усім заступництва Божої Матері у всіх трудах і подвигах на славу Божу.

Смотреть фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.