1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Біблія називає дітей даром і благословенням Бога. Діти – це багатство, яке слід берегти від зла цього світу.

Цього дня для учнів Недільної школи кафедрального Спасо-Преображенського собору завершився навчальний рік. Разом із викладачами діти помолилися у соборі на Божественній літургії, подякували Богові за допомогу у навчанні.

Після закінчення Богослужіння, з благословення настоятеля собору протоієрея Миколая Марущака, у альтанці собору юним парафіянам організували солодкий стіл. Потім група дітей вирушила на екскурсію на ранчо «Біла підкова». Хлопчики та дівчатка привезли тваринам моркву та яблука. Господиня ранчо привітно зустріла гостей, розповіла про її мешканців та дозволила їх погодувати.

«Істинно кажу вам, якщо не звернетеся і не будете як діти, не ввійдете в Царство Небесне…» сказав Господь. Це означає, що ми, дорослі, повинні спостерігати за дітьми і вчитися у них незлобості, щирості, відсутності лицемірства, радості, любові, чесності, лагідності та багатьох інших якостей.

Господи, бережи наших дітей! Дай їм мирне небо над головою!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.