На війні нема вихідних. Українська Православна Церква щодня молиться за мир і допомагає усім, хто має потребу.

У всіх Нікопольських храмах триває збір допомоги воїнам та вимушеним переселенцям. Цього тижня всі зібрані речі були відправлені до Нікопольського центру гуманітарної допомоги, який знаходиться в приміщенні магазину «Спорт для всіх». Матраци, ковдри та подушки передали для потреб вимушених переселенців до центру громадської допомоги по вул. Шевченка, 189.

Для бійців територіальної оборони щодня готуємо свіжу випічку, а також допомагаємо у придбанні необхідних побутових дрібниць. Матеріальну допомогу для наших бійців можна надіслати на банківські картки: Приватбанк 4149 4991 3972 5111 – Парфенюк Олександр та Монобанк 5375 4141 2555 1910 – Борисенко Ірина.

Крім того, наші храми надають адресну допомогу нужденним. Щочетверга в будівлі недільної школи собору сестри милосердя роздають гуманітарну допомогу.

Кожен з нас має індивідуальне життя. Кожен з нас має людей, які від нас залежать. У нас є, що особливо важливо, безсмертна душа. Добре і правильно завжди піклуватися про збереження людського життя та потреби ближніх. Зараз як ніколи нам потрібно посилити свої молитви і жити, здійснюючи найпростіші справи милосердя.

Надати посильну допомогу можна у всіх православних храмах міста.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.