Милосердя – це найголовніша властивість Божа

Нам би про душу не забути, нам би трохи добрішими бути, нам би не забути, що ми люди… Цими питаннями зараз задаються багато хто. А відповідь лежить на поверхні — потрібно просто зупинитися і зробити щось не для себе, а для того, хто знаходиться поруч, для того, хто потребує допомоги та підтримки. Ось бачите, людина чогось потребує – допоможіть їй чим можете: добрим словом, матеріально, посидіть біля її ліжка, якщо вона хвора, нагодуйте, якщо голодна…

Вірні чада Української Православної Церкви щодня з молитвою та любов’ю здійснюють скромні справи милосердя на славу Божу.

На Світлому Великодньому тижні протоієрей Віталій Агафонов, клірик Спасо-Преображенського собору відвідав дітей з особливими потребами. Батюшка привітав їх зі святом, привіз подарунки та найголовніше – Причастив хворих на Тіло та Крову Христову.

У четвер, 28 квітня, сестри милосердя Спасо-Преображенського собору знову роздали всім нужденним невеликі продуктові набори і пригостили ароматним чаєм.

Парафіянки храму ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» разом з активною молоддю Хрестовоздвиженського храму щодня продовжують радувати бійців територіальної оборони домашніми стравами та свіжою випічкою. До речі, на Великдень жінки спекли понад 150 пасок, а хлопці пофарбували близько 200 яєць. Ці пасхальні гостинці разом із теплими побажаннями були передані нашим воїнам.

У великодні дні дуже хочеться, щоб радість про Господа Воскреслого стала для всіх дороговказною зіркою, джерелом духовних і тілесних сил, особливо тоді, коли Богові завгодно надсилати нам важкі випробування.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.