У наш час велика спокуса для людини впасти в зневіру та паніку, ненавидіти і нарікати, коли навколо руйнується світ, у країні йде війна, віруючих женуть за правду, нав’язують брехню. Людина слабка і немічна за своєю природою, але є сила, здатна змінити його ставлення до реальності.

Зло – це брак добра. Духовний імунітет – це вміння віруючого протистояти злу та його впливу. Для зміцнення духовного імунітету та зцілення людської природи потрібні три фактори: віра, молитва та піст.

Цими важкими днями в Нікопольських храмах не припиняється посилена молитва. Священики разом зі своєю паствою служать молебні за мир, читають акафісти біля шанованих ікон, здійснюють малі Хресні ходи навколо храмів.

Світ сповнений огидних справ, які гидкі перед Богом і служать до смерті тих, хто їх робить. Серед найжахливіших гріхів – це війна. Але Боже слово відкриває нам, що зло в результаті приречене на поразку. Найбільше зло в історії світу — зрада і вбивство Божого Сина — обернулося спасінням світу. Бог завжди перемагає зло. Ми віримо в остаточне торжество Бога — і тому не перестаємо молитися, трудитися і робити справи милосердя.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.