Господь наш Ісус Христос каже: «Істинно також кажу вам, що якщо двоє з вас погодяться на землі просити про всяку справу, то чого б не попросили, буде їм від Отця Мого Небесного, бо де двоє чи троє зібрані в ім’я Моє, там Я серед них» (Мф. 18:19-20).

Парафіяни багатьох Нікопольських храмів з благословення своїх настоятелів звепршують у ці дні особливі молитви за угодою. Молитва, що здійснюється соборно, об’єднує людей, де б вони не знаходилися, адже це молитва десятків і сотень людей, які моляться одночасно в різних місцях. Молитва за згодою приносить велику користь, оскільки йде посилена молитва один за одного, за наше місто, за мир в Україні.

Нагадаємо, що на початку березня 2022 року було благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія на спільну молитву.

«БЛАГОСЛОВЕННЯ ВСІМ ПРАВОСЛАВНИМ ХРИСТИАНАМ:

Благословляю всім вам, дорогі мої, щодня о 21:00 читати 90-й псалом і покладати 12 земних поклонів із проханням про мир. Хто немічний, та зробить менше поклонів. Для кого не під силу земно вклонитись – нехай будуть поясні поклони. Хто неспроможний і більше того, хай хоч і сидячи, або навіть лежачи, але скаже 90-й псалом, який яскраво й піднесено описує життя того, хто сподівається на Бога».

Дорогі друзі, приєднуйтесь до спільної молитви, щоб ми зверталися до Бога єдиними устами та єдиним серцем. Поки ми єдині, ми непереможні.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.