Світ страждає від лих, які люди завдають один одному. Війни, хвороби, протистояння – все це боляче ранить. Українська Православна Церква щодня молиться за мир.

У храмі святих благовірних князів Петра та Февронії, який знаходиться біля парку Металургів, постійно звучать слова молитви. Тут щовівторка і четверга о 12.00 звершуються молебні, щоп’ятниці о 16.00 – вечірнє Богослужіння, а щосуботи о 8.00 розпочинається Божественна літургія.

Настоятель храму ієрей Михайло Гончаров упевнений, що молитва – це мистецтво, головне мистецтво у житті. Саме так її називають святі отці. Для християнина це головна мета в житті: навчитися молитовно стояти перед Богом. Спілкування з Богом неможливе без молитви. Будь-які слова, звернені до Господа, доходять до Нього. Чим чистіше, щиріше помисли того, хто молиться, тим швидше Всевишній почує їх. Чим більше людей читають священні тексти, просячи про мир, тим дієвішими будуть молитви.Бог слухає нас, коли ми звертаємось до Нього в молитві. І якщо ми молимося за Його волею, то, хоч би чого це було, Він відповість нам, і ніщо не зможе зупинити Його. Господи, дай мир нашій рідній Україні!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.