У місті Кривий Ріг відбувся єпархіальний концерт «Світло Різдва-2015»

25 січня у Палаці культури «Металург» ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» відбувся традиційний концерт «Світло Різдва-2015». Організаторами заходу виступили Відділ релігійної освіти та катехізації Криворізької єпархії та Духовно-просвітницький центр Спасо-Преображенського кафедрального собору міста Кривого Рогу за сприяння управлінь освіти і науки, культури і туризму виконкому Криворізької міської ради.
У фойє палацу культури увагу присутніх привернула виставка дитячих творчих робіт недільних шкіл Криворізької єпархії. Гостей свята у залі зустрів зведений хор священнослужителів єпархії, який проспівав тропар свята Різдва Христового, після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у міжусобній брані на нашій землі.

DSC_0136 З архіпастирським словом виступив Керуючий Криворізькою єпархією архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем, який благословив учасників концерту і закликав усіх цінувати мир: «Немає у світі жодної сили, яка могла б перемогти Бога, бо навіть пекло не може здолати Силу Божу. І тому ми маємо віру і надію, що Господь зішле нам з неба цей бажаний мир, а ті люди, які сьогодні переживають і молитовно просять цей мир у Бога, отримають його так, як і ми з вами його сьогодні маємо. Тому будемо цінувати цей мир, будемо щодня і щохвилини цінувати наше життя, покладемо його для слави Божої, для слави ближнього і нашої України. Я вірю, що сьогодні всі ті різдвяні колядки і піснеспіви, які пролунають в залі, будуть не тільки нашими співами, але й стануть молитвою до Престолу Отця Небесного за мир на нашій землі».
З чудовим різдвяним привітанням з’явились на свято і учасники молодіжного хору Спасо-Преображенського кафедрального собору міста Нікополя під керівництвом Ганни Беляєвої. DSC_0217
Свято завершилося фінальною піснею «Свет Рождества» у виконанні учасників всіх колективів.

Смотреть фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.