Митрополит Єфрем очолив урочисте богослужіння в Свято-Троїцькому храмі м. Марганець

6 серпня, в день пам’яті святих благовірних князів Бориса та Гліба, у Святому Хрещенні Романа та Давида (1015), Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем прибув  для молитовного єднання зі своєю паствою у Свято-Троїцький храм м. Марганця. Помолитись разом із чисельними парафіянами храму правлячого архієрея запросив протоієрей В’ячеслав Єрмохін, котрий вже 10 років несе свій послух у Свято-Троїцькому храмі.

На церковному подвір’ї Криворізького архіпастиря, традиційно, з хлібом-сіллю зустрічали прихожани святого храму.

За Божественною Літургією правлячому архієрею співслужили: благочинний Томаківського благочиння протоієрей Василь Білинець, благочинний Нікопольського благочиння протоієрей Миколай Марущак, благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир Качан, настоятель Свято-Троїцького храму м. Марганця протоієрей В’ячеслав Єрмохін та духовенство з числа кліру Криворізької єпархії.

За богослужінням молилась міський голова м. Марганець Жадько Олена Анатоліївна.

За ревне пастирське служіння Митрополит Єфрем нагородив протоієрея В’ячеслава Єрмохіна ювілейною медаллю «З нагоди 100-річчя відновлення патріаршества в РПЦ».

За богослужінням архіпастир підніс біля Святого Престолу умиленну молитву до Мироподателя Христа за те, щоб на землі України запанував довгоочікуваний мир та припинилась ворожнеча.

По завершенні Божественної Літургії, Митрополит Єфрем у співслужінні духовенства очолив молебень святим князям страстотерпцям Борису та Глібу.

По закінченні молебню, Його Високопреосвященство звернувся до богомольців зі словом повчання та подякував отцю-настоятелю за його ревне пастирське служіння, благословивши його і на подальші труди для слави Божої та на користь ввіреної йому Богом пастви.

Насамкінець, Митрополит Єфрем надав усім присутнім своє святительське благословіння.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.