Відбулася соборна літургія Нікопольського міського та районного благочинь

Говіння двох благочинь1 квітня, в п’ятницю третьої седмиці Великого посту, згідно графіка сповіді, складеного духівником Криворізької єпархії протоієреєм Анатолієм Марущаком, в Спасо-IMG_3292Преображенському кафедральному соборі Нікополя відбулася соборна Божественна літургія духовенства Нікопольського міського та районного благочинь.
Літургію Передосвячених Дарів очолив митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем у співслужінні благочинного Нікопольського міського благочиння протоієрея Миколая Марущака, благочинного Нікопольського районного благочиння протоієрея Володимира Качана, а також кліриків згаданих благочинь.
Візиту Криворізького архіпастиря передувала сповідь священнослужителів міст Нікополя, Орджонікідзе та сіл Нікопольського району.
За богослужінням собор духовенства підніс уклінну молитву Господу Вседержителю про примирення ворогуючих та встановлення миру в Україні.
IMG_3341На запричасному благочинний церков міста Нікополя протоієрей Миколай Марущак звернувся до вірних зі словами проповіді на тему великопісного покаяння.
Після завершення Божественної літургії митрополит Єфрем виступив перед своєю нікопольською паствою з повчальним словом та привітав з днем тезоіменитства – пам’яттю святого Маріана диякона – ієрея Мар’яна Сольського, настоятеля храму Володимирської ікони Божої Матері села Шолохове. На завершення отець Миколай Марущак від імені духовенства другої кафедри Криворізької єпархії подякував владиці Єфрему за архіпастирські молитви та подарував свічку ручної роботи.

Смотреть фото.

Смотреть видео.

«Да исправиться молитва моя» смотреть видео.

 

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.