У п’ятницю, 8 квітня, благочинний церков міста протоієрей Миколай Марущак очолив Літургію Раніше освячених Дарів у Свято-Знаменському храмі. У Престола Божого з ним служили настоятель храму протоієрей Олександр Єрохін та клірики Спасо-Преображенського собору. На Богослужінні піднесли молитви про припинення війни, за мир в Україні. У храмі Богородиці особливо молилися Пречистій Діві Марії.

Наше життя зараз як ніколи сповнене горя та скорбот, душу пригнічує смуток. Багато хто страждає, багатьом зараз справді важко жити, деякі втрачають надію і впадають у відчай… Але згадайте, що у нас, незважаючи на весь бруд, нечистоту нашого життя, є Мати, яка міцно любить нас!

Молімося Цариці Небесній. Їй зрозумілі наші скорботи, Вона бачить наше лихо, Вона проллє милість і зігріє Своєю Материнською любов’ю зболілу нашу душу, врятує нас від небезпеки і біди: «К кому возопию, Владычице, к кому прибегну в горести моей, аще не к Тебе, Царице Небесная! Ты нам помози. На Тебя надеемся и Тобою хвалимся. Радуйся, Радосте наша, покрый нас от всякаго зла честным Твоим омофором».

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.