Війна змінила звичний спосіб життя людей, але Українська Православна Церква продовжує молитися і виконувати своє соціальне служіння. З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ на територію України в Нікопольських храмах посилилися молитви.

Багато парафіян зі зброєю в руках стали до лав захисників Вітчизни, багато хто активно включилися до волонтерських рухів. У кожному храмі нашого міста організовано збирання гуманітарної допомоги. Активні парафіяни Хрестовоздвиженського храму та храму ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» щодня не перестають готувати свіжу випічку, салати, м’ясні страви та передавати бійцям територіальну оборону міста. Щочетверга в будівлі Недільної школи Спасо-Преображенського собору (вул. Перспективна, 105-а) всім нужденним сестри милосердя роздають сухпайки та гарячий чай. Українська Православна Церква завжди була та буде зі своїм народом!

Надати посильну матеріальну допомогу можна на банківські картки: Приватбанк 4149 4991 3972 5111 – Парфенюк Олександр та Монобанк 5375 4141 2555 1910 – Борисенко Ірина.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.