Зараз для багатьох віруючих у нашому місті кожен новий день починається із спільної молитви у храмі. Парафіяни на чолі зі своїми батюшками збираються на молебні, читають акафісти, здійснюють Хресні ходи навколо храмів.

Після Богослужіння з благословення настоятелів усі намагаються зробити свій посильний внесок у спільну справу допомоги нашим бійцям продуктами харчування, медикаментами, продовжують підтримувати  малозабеспечених громадян, відвідують немічних та хворих людей.

Так у храмі ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» жінки наліпили та передали для підкріплення тілесних сил бійців територіальної оборони понад 700 шт. пельменів.

У Хрестовоздвиженському храмі активна молодь продовжує щодня готувати та розвозити понад 60 порцій гарячих вечерь на блокпости міста.

У будівлі недільної школи Спасо-Преображенського собору щочетверга не припиняють роздавати допомогу малозабезпеченим нікопольчанам.

Допомога ближньому і милосердя – це найпростіше, у чому ми можемо стати подібними до Бога. І зараз це як ніколи потрібно. Дуже багато хто зараз потребує нашої допомоги!

Усім, хто бажає чимось допомогти (продукти харчування, консервація, медикаменти, взуття, одяг та ін.), але не має змоги особисто передати пожертвування до храму, звертайтесь до протоієрея Віталія Агафонова, тел. 099-357-05-80. Батюшка сам до вас приїде! Заздалегідь дякуємо всім за допомогу!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.