смт. Лазурне. Відбулась ХІV Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів по роботі з молоддю

У понеділок, 4 червня 2018 року, в селищі Лазурному Херсонської області відбулась ХІV Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів та організацій у справах молоді Української Православної Церкви.

Понад 100 учасників з усіх регіонів України зібралися на традиційний форум, який двічі на рік проводиться Синодальним молодіжним відділом.

Під час урочистого відкриття голова Синодального відділу по роботі з молоддю, вікарій Київської Митрополії архієпископ Обухівський Іона відслужив молебень на початок доброї справи. Після молитви було оголошено вітальне слово Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія до учасників конференції.

У програмі форуму – доповіді і дискусії на актуальні теми, презентації та визначення кращих «молодіжних» єпархіальних проектів. У перший же день пройшли перші виступи.

Були присутні на конференції і представники Криворізької єпархії – настоятель храму св. вмц. Тетяни, голова відділу у справах молоді Криворізької єпархії протоієрей Антоній Бондар, настоятель Свято-Троїцького храму смт. Городище Томаківського району протоієрей В’ячеслав Єрмохін та настоятель Хрестовоздвиженського храму м. Нікополь протоієрей Ігор Мельников.

З доповіддю про виконану у поточному році роботу відділу у справах молоді Криворізької єпархії виступив протоієрей Антоній Бондар.

Також, представники духовенства Криворізької єпархії очолили секцію на тему «Огласительные беседы. Подготовка молодежи к таинству Крещения».

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.