Продовжуємо молитися та працювати

У Нікопольських храмах Української Православної Церкви не замовкають молитви за мир в Україні. Не припиняється посильна допомога воїнам, бійцям територіальної оборони, волонтерам, біженцям. Допомогти ближньому можна теплою молитвою про нього. Молитва – це можливість завжди і всюди робити людям добро. Священики щодня підносять молитви «за Богом храниму нашу країну, за владу і воїнства її».

Силами парафіян храму ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» знову зібрано продукти харчування та передано до пункту гуманітарної допомоги. А жінки прихожанки завжди намагаються підкріпити тілесні сили бійців та волонтерів чимось смачним та домашнім.

На пожертвування парафіян Спасо-Преображенського собору було закуплено медикаменти більш ніж на 3000 грн. Їх передали волонтерам до центру громадської допомоги. Тут облаштовано тимчасове житло для біженців.

Велику кількість лікарських препаратів придбали та передали до Палацу урочистих подій, у якому зараз діє пункт гуманітарної допомоги, парафіяни Хрестовоздвиженського храму.

Активна православна молодь щодня готує та розвозить на точки міста гарячу їжу для воїнів.

Всі Нікопольські храми відкриті і в кожному з них можна молитвою, працею, пожертвуванням зробити свій посильний внесок у спільну справу допомоги та милосердя!

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.