Освячення церковних дзвонів на каплиці святих благовірних князя Петра і княгині Февронії Муромських

В день пам’яті святого великомученика і цілителя Пантелеймона (305) Митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем та Єпископ Петропавлівський Андрій, вікарій Дніпропетровської єпархії, з нагоди Дня Тезоіменитства та 50-річчя благочинного Нікопольського благочиння протоієрея Миколая Марущака, молились за Божественною Літургією в Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Нікополя.

По закінченні богослужіння Архіпастирі прослідували до каплиці святих благовірних князя Петра і княгині Февронії Муромських м. Нікополя, де звершили чин освячення церковних дзвонів.

За старанні пастирські труди Митрополит Єфрем нагородив настоятеля храму святого преподобного Іоанна Дамаскіна м. Нікополь протоієрея Михайла Гончарова наперсним хрестом.

По завершенні чину освячення Митрополит Павел окропив святою водою дзвони та присутніх богомольців, а Митрополит Єфрем відзначив медалями Криворізької єпархії святих священномучеників Онуфрія і Порфирія та благословенними Архієрейськими Грамотами помічників та благодійників у будівництві та оздобленні каплиці святих благовірних Петра і Февронії м. Нікополь.

Переглянути фотогалерею

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.