м. Марганець. Митрополит Єфрем очолив Божественну літургію з нагоди 10-річчя від дня освячення Свято-Троїцького храму та 40-річчя від дня народження його настоятеля

В день пам’яті святих благовірних князів страстотерпців Бориса і Гліба, з нагоди 10-річчя від дня освячення Свято-Троїцького храму м. Марганець та 40-річчя від дня народження його настоятеля протоієрея В’ячеслава Єрмохіна, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем прибув розділити радість молитовного єднання зі своєю паствою.

На церковному подвір’ї  Його Високопреосвященство з хлібом-сіллю та букетами квітів разом з вихованцями недільної школи, зустрічали прихожани храму Святої Трійці.

За Божественною літургією Архієрею  співслужили благочинний Томаківського  благочиння протоієрей  Василій  Турчак,  благочинний Нікопольського благочиння протоієрей Миколай Марущак, благочинний Покровського благочиння  протоієрей  Вололимир Качан та  запрошене духовенство.

На сугубій єктенії були виголошені прохання про позбавлення людей від смертоносної інфекції, що викликана вірусом Covid-2019 та за медичних працівників, що несуть свій жертовний подвиг заради зцілення недужних.

По запричастному вірші зі словом повчання до присутніх в храмі богомольців звернувся настоятель храму святого Іоанна Сповідника с. Мирове Томаківського району протоієрей Василій Білинець.

За святковим богослужінням бажаючі мали змогу приступити до Святих Христових Таїн.

По закінченні Божественної літургії Митрополит Єфрем у співслужінні духовенства звершив молебень святим благовірним князям сповідникам Борису і Глібу.

Насамкінець Високопреосвященніший владика виголосив слово архіпастирського повчання. Також владика Єфрем привітав отця-настоятеля із особистим й храмовим ювілеєм та надав усім присутнім своє святительське благословіння.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.