Митрополит Єфрем з пасхальною радістю відвідав своє друге кафедральне місто

В понеділок Світлої седмиці, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем традиційно відвідав свою другу кафедру – місто Нікополь, де очолив Пасхальне богослужіння в Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

На церковному подвір’ї з хлібом-сіллю зустрічали Високопреосвященнішого владику вихованці недільної школи, що діє при соборі.

Перед початком святкового богослужіння Владика разом з духовенством та чисельними парафіянами зустріли благодатний вогонь, що з нагоди свята доставив до храму Шипко А.Ф.

До дня Святої Пасхи, з благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України, владика Єфрем удостоїв священнослужителів церковних нагород.

По запричасному вірші благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир Качан виголосив Пасхальне послання Митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема до духовенства та парафіян Криворізької єпархії.

По завершенні Божественної Літургії, навколо собору правлячий архієрей у співслужінні духовенства звершив хресний хід з пасхальними піснеспівами та окропленням святою водою.

По закінченні богослужіння Митрополит Єфрем звернувся до богомольців зі словом архіпастирського повчання.

Благочинний Нікопольського округу протоієрей Миколай Марущак, від імені всього духовенства, подякував правлячому архієрею за святительські молитви і щедрі нагороди.

Насамкінець, Високопреосвященніший владика надав присутнім своє святительське благословіння.

Переглянути фотогалерею
Фотогалерея 2

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.