Митрополит Єфрем відвідав свою другу кафедру

На другий день свята Різдва Христового, Собору Пресвятої Богородиці, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем відвідав свою другу кафедру – місто Нікополь, де звершив святкову Божественну Літургію в Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

На церковному подвір’ї  свого Архієрея зустрічали чисельні богомольці. А  вже на паперті головного храму міста Владику вітали вихованці  молодшої недільної школи та своїми віршами прославляли новонародженого младеньця Христа.

Криворізькому Архіпастиреві співслужили, благочинний Нікопольського міського округу протоієрей Миколай Марущак, благочинний районного  благочиння  м. Покров протоієрей Володимир Качан, благочинний районного благочиння м.Томаківка протоієрей Василій Турчак та настоятелі міських й районних храмів.

На сугубій єктенії були піднесені особливі молитовні прохання про позбавлення людей від смертоносної інфекції COVID-2019.

По за причасному вірші, Різдвяне послання, управляючого Криворізькою єпархією, виголосив протоієрей Миколай Марущак.

Цього святкового дня  велика кількість парафіян мали змогу приступити до головних церковних таїнств, сповіді та Причастя.

По завершенні богослужіння гостей та парафіян собору привітали ансамбль вихованців старшої недільної школи,  які в різдвяних колядках прославили Народженого Богонемовля Христа.

На сам кінець Архіпастир звернувся до всіх присутніх з повчальним словом. В свою чергу, отець Миколай  подякував Митрополиту Єфрему за радість спільної молитви та попросив благословіння на труди в новому році.

На завершення, владика Єфрем надав усім своє святительське благословіння.

Переглянути фотогалерею

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.