До уваги настоятелів усіх храмів Криворізької єпархії, отця-намісника та ігумені!

Інформаційно-Просвітницький відділ Криворізької єпархії повідомляє, що з благословіння Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №255 від 2 квітня 2020 року (зі змінами), нарадою благочинних м. Кривого Рогу, під головуванням Митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, задля запобігання розповсюдженню короновірусної інфекції COVID-19, були прийняті наступні рішення:

1. Настоятелям приходських храмів звершувати всі уставні богослужіння без присутніх прихожан.

2. В монастирях Криворізької єпархії богослужіння мають звершуватися в присутності лише насельників та насельниць обителей.

3. На протязі дня священик має знаходитись на території храму для звершення окремих треб, за присутності не більше двох людей.

4. Працівники храму повинні дотримуватись санітарно-епідеміологічних норм при виконанні свого послуху (захисні маски, медичні рукавички, регулярно звершувати вологе прибирання з застосуванням дизинфікуючих засобів, в храмах мають бути в наявності засоби для дезінфекції рук та ін.).

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.