Великодне свято Недільної школи

24 квітня, у день Світлого Христового Воскресіння після закінчення Божественної літургії у кафедральному Спасо-Преображенському соборі відбулося дитяче пасхальне свято. Його підготували учні Недільної школи собору. Щороку хлопці разом з викладачами та батьками з великою відповідальністю готувалися до цієї події: розучували великодні вірші та пісні, репетирували сценки, шили костюми та робили реквізит.

Цього року Господь послав нам випробування – на нашу землю прийшла війна. Але попри все, діти підготували чудові виступи. Глядачі почули пасхальні привітання від найменших, поринули в трепетні почуття жінок-мироносиць, які рано-вранці йшли помазати тіло Ісуса дорогоцінним маслом, побачили грізного Пілата та його варту, що втекла в жаху від Гробу Господнього, посміхнулися історії української писанки. Великодні піснеспіви та пісні прозвучали у виконанні дитячого та молодіжного вокальних колективів. З особливою радістю сприйняли всі присутні вітання від учнів Недільної школи, які тимчасово поїхали за кордон.

Настоятель собору протоієрей Миколай Марущак подякував артистам за яскраве свято та побажав усім довше зберегти в душі цю пасхальну радість.

На завершення урочистості за традицією усі діти отримали з рук священиків шоколадні яйця.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.