Благодійна акція «Рюкзачок милосердя»

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Онуфрія в кафедральному Спасо-Преображенському соборі була проведена благодійна акція «Рюкзачок милосердя».

Метою акції стала допомога малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та сім’ям, які потрапили в скрутну життєву ситуацію, у зборі дітей до школи.

26 серпня, напередодні нового навчального року благочинний церков міста протоієрей Миколай Марущак і керівник громадської організації «Допоможемо дітям України» Катерина Ковтюх відвідали дітей з сімей, які проживають в гуртожитку по вул. Патріотів України (К. Лібкнехта). Напередодні нового шкільного року для багатьох родин із малозабезпечених сімей постає проблема зібрати дітей до навчання.

Батюшка привітав дітей та їхніх батьків з наступаючим новим навчальним роком і вручив «рюкзачки добра» зі шкільним приладдям. Крім того діти отримали в подарунок іконки та солодощі. Кожного школяра отець Миколай благословив на успішне навчання.

Слід зазначити: родини, що опинилися у складних життєвих обставинах, а також родини переселенців регулярно отримують допомогу від Української Православної Церкви.

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.