Архіпастирський візит до храму на честь ікони Божої Матері, іменованої “Цілителька”

1 жовтня, у свято ікони Божої Матері іменованої «Цілителька», Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем звершив архіпастирський візит до храму на честь цієї чудотворної ікони Пресвятої Богородиці, що знаходиться при І міській лікарні м. Нікополя.

За Божественною Літургією Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Нікопольського благочиння протоієрей Миколай Марущак, благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир Качан, настоятель храму на честь ікони Божої Матері іменованої «Цілителька» протоієрей Михайло Самокаєв та духовенство з числа кліру Криворізької єпархії.

За богослужінням на сугубій єктенії були піднесені особливі прохання за мир в нашій державі, а також про збереження в мирі та єдинстві Православної Церкви, після чого Криворізький архіпастир підніс умиленну молитву про відновлення миру в Україні.

По закінченні Божественної Літургії, Митрополит Єфрем очолив молебень перед іконою Божої Матері, іменованої «Цілителька».

По завершенні молебню, Криворізький архіпастир звернувся до присутніх в храмі богомольців зі словом повчальної проповіді та привітав усіх парафіян храму з престольним святом та надав отцю-настоятелю протоієрею Михайлу Самокаєву своє святительське благословіння на подальші труди на ниві Христовій та по спорудженню нового величного храму на честь чудотворного образу Пресвятої Богородиці «Цілителька».

Фото.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.